SL2017

 

Kære Junior / Trop Spejdere og Forældre.

Årets sommerlejr går til Sønderborg sammen med 40.000 andre spejdere fra alle fem danske spejderkorps. Der er en masse sjove og spændende aktiviteter for alle aldre. Lejrens tema er ” Vi sætter spor” – det bliver både i os selv, hinanden og i omverdenen.

På lejren kommer der også internationale spejdere med, så det er en oplagt mulighed for os til at møde nogle spejdere fra udlandet og finde ud af, hvordan man er spejder andre steder i verden.

Lejren bliver opdelt i fem underlejre. Vi skal bo i den underlejr der hedder Broen sammen med alle de andre spejdere fra vores kommune.

Prisen bliver max 1700 kr. pr deltager for en uge inklusiv transport, mad og alle aktiviteter , vi deltager i på lejren.  Prisen for Langhøj spejderne er noget billigere end den oprindelige pris, da gruppen har valgt at give hver deltagende spejder et tilskud på min. 500 kr. ( alt efter hvor mange der deltager ).

I kan allerede nu følge SL2017 på Instagram, Facebook, Snapchat: @spejderneslejr, Youtube og Twitter: @Spejderneslejr. For mere information, spørg en af dine ledere eller gå ind på www.spejderneslejr.dk.

Sidste tilmelding er onsdag d. 1. marts. Tilmeldingen forgår på vores hjemme side – kfumspejdernelanghøj.dk. Her betales 1. betalings rate på 750 kr.

Vi glæder os rigtig meget til at tage til Sønderborg sammen med jer – det bliver så fedt og en kæmpe spejder oplevelse.

 

Spejderhilsner fra Lederne

Besøgende

Joomla templates by Joomlashine